Werkwijze

Altijd een stapje verder dan u gewend bent!

We Source Your Product

Wesourceyourproduct maakt gebruik van een standaard leveringsproces bij elke order. Het leveringsproces geeft ons de mogelijkheid om uw producten vakkundig en in goed overleg te kunnen leveren. Naast het gebruikelijke leveringsproces is het ook mogelijk een spoedaanvraag te doen waarin wij ernaar streven om binnen 24 uur uw concrete order te verwerken.

2 uur 

"

Aanvraag

Wesourceyourproduct neemt uw digitale aanvraag direct in behandeling en u wordt hierbij gekoppeld aan een contactpersoon van onze salesafdeling. Deze zal binnen twee uur contact met u opnemen. Mocht u vooraf vragen hebben twijfel dan vooral niet om telefonisch contact met ons op te nemen zodat we u zo goed mogelijk kunnen ondersteunen.

48 uur

"

Offerte

Na het ontvangen van de vrijblijvende offerte voorziet wesourceyourproduct u binnen 48 uur van een gedetailleerde offerte. In deze offerte zullen wij u per gewenst product voorzien van verschillende opties in verschillende prijs- en kwaliteitsklassen. Hierbij zal uw contactpersoon telefonisch contact met u opnemen om de offerte met u door te spreken.

72 uur

"

Order

Na akkoord verwerkt Wesourceyourproduct uw order direct. Hiermee wordt het leveringsproces in gang gezet en zet onze inkoopafdeling alles op alles om uw order zo snel mogelijk te leveren.

7 tot 14 dagen

Afhankelijk van de grootte van de order en de gewenste producten ligt de levertijd op 7 tot 14 dagen na ontvangst van de order. Voor levering wordt er door ons altijd persoonlijk een laatste kwaliteitscontrole uitgevoerd.

START JE ZOEKTOCHT VANDAAG

Bent u op zoek naar nieuwe producten?
Laat het ons weten. We gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

13 + 13 =

Expeditieweg 31a, 6657KM Boven-Leeuwen (NL)          |          T: +31 6 40229259          |          info@wesourceyourproduct.com